Kontakta support från instrumentpanelen Få hjälp

När du behöver support för ditt Hanterad WordPress-konto kan du kontakta oss via instrumentpanelen Få hjälp från WordPress Admin.

Skaffa hjälppanel för hanterade WordPress-konton
  1. Logga in på WordPress.
  2. Klicka på Få hjälp i det vänstra sidofältet.
  3. I Behöver du hjälp? -panelen anger du din e-postadress i fältet Svara.
  4. Välj ett alternativ i Varför kontaktar du supporten? rullgardinsmeny.
  5. Välj ett insticksprogram som stöds från Vilket insticksprogram kan vi hjälpa till? rullgardinsmeny.
  6. Ange ett ämne .
  7. Lägg till så mycket information som möjligt i Hur kan vi hjälpa till? textområde.
  8. (Valfritt) Markera Skapa en felsökningsanvändare för att skapa en Admin-användare för supportteamet.
  9. Klicka på Skicka begäran .

Mer info