Konfigurera WordPress för första gången

När du loggar in på WordPress för första gången i cPanel-värdtjänster eller när du lägger till en webbplats i ditt Basic-, Deluxe-, Ultimate- eller Developer Hanterade WordPress-konto ser du följande alternativ:

Snabbstartsguide för WordPress
  • Klicka på Starta guiden för att använda vår snabbstartsguide för att skapa din webbplats. Vi ställer några frågor, samlar in lite information om dig och ditt företag och installerar några insticksprogram, inklusive Page Builder . Och du kan välja mellan 10 professionellt designade WordPress-teman. Därefter kan du gå direkt till redigering av din webbplats från WordPress-instrumentpanelen.
  • Klicka på Nej tack för att konfigurera WordPress-webbplatsen på egen hand, utan att använda snabbstartsguiden och utan att automatiskt få fler insticksprogram som Page Builder. Efter ett bekräftelsemeddelande går du till WordPress-instrumentpanelen för webbplatsen.