|  Start
Hjälp

Microsoft 365 från GoDaddy Hjälp

Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Konfigurera mitt Microsoft 365-konto med Exchange

Efter din e-postmigrering byter du ditt POP- eller IMAP-konto till Exchange. Med Exchange är dina data (e-post, kontakter och kalendrar) tillgängliga på alla dina enheter och kan återställas från servern. Du får ett säkert, snabbt och pålitligt e-postmeddelande.

Välj vilken e-postklient som passar dig.

Mobil

Android
Google Pixel
iPhone och iPad (iOS)

Skrivbord

Mac (macOS)
Windows PC

Mer information

  • Se vanliga frågor om övergång från Workspace Email till Microsoft 365.

Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.