Komma åt de avancerade administratörscentren

Avancerade admincenter är ett annat sätt att justera inställningar och hantera ditt företag via Microsoft 365. Din e-postplan avgör vilka centra du har tillgång till:

• Exchange : Redigera e-postinställningar för ditt företag. Alla Microsoft 365-e-postplaner har åtkomst till detta admincenter.
  • Teams : Justera dina teaminställningar och felsök samtalskvaliteten. Tillgänglig för Online Grund-, Business Premium- och Premium-säkerhetsplaner.
  • OneDrive : Ändra dina teaminställningar. Tillgänglig för Online Grund-, Business Premium- och Premium-säkerhetsplaner.

Komma åt dina avancerade admincenter

1. Logga in på E-post och Office-kontrollpanelen (använd ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord).
  2. Gå till fliken Microsoft 365 Admin och välj Avancerat .
  3. För att öppna en avancerad Admin Center, välj Logga in och ange ditt Microsoft 365 e-postadress.
  4. Ange ditt Microsoft 365-lösenord och välj Logga in .