Kolla in mitt Office 365-konto för inkorgsregler

Ibland när ett Office 365-konto äventyras, införs regler som flyttar ditt inkommande e-postmeddelande från en mapp till en annan. För dig ser det ut som om du saknar e-post när dessa e-postmeddelanden verkligen skickas till en slumpmässig mapp utan din vetskap. Om du misstänker att ditt konto har äventyrats, leta efter och ta bort alla regler som du inte har infört.

1. Logga in på Outlook på webben. Använd e-postadressen och lösenordet för din EMAIL_M365 (ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord kommer inte att fungera här).
  2. Välj Kugghjulsknappen för inställningar Inställningar > Visa alla Outlook-inställningar högst upp till höger.
  3. Välj Post > Regler . Du ser en lista med regler och kan ta bort alla som du inte känner igen.
    Inställningspanelen som visar Mail till vänster och Regler som väljs till höger