Jämföra aktuella och tidigare versioner av verktyg

Platserna för några av New Website Builders huvudverktyg konsolideras för att göra dem lättare att hitta och använda. De här ändringarna införs i etapper, så det är inte alla som ser den senaste versionen när de loggar in.

Vad har ändrats?

• I den nya versionen gäller de tydligaste ändringarna knapparna Butik, Tema, Sidor och Avsnitt. På mobilskärmar finns de i en rad längst ner. På datorer/surfplattor finns de till höger om huvudfönstret:
    knappar i den nya mobilversionen
    knappar i den nya dator-/surfplatteversionen

OBS! Knappen Butik/Sköt butiken visas endast om du använder New Website Builder-onlinebutiken.

• Den nya versionen använder inte längre knappen Redigera eftersom du nu klickar på en knapp för att redigera/redigera webbplats när du loggar in. Du kan inte heller längre se knappen med tre rader som visas i bilderna nedan, den tidigare versionens mobilvy (överst) och dator-/surfplattevy (underst):
    Tidigare versionens knappar (knappen Redigera och knappen med tre rader)
  • De andra objekten som visades under knappen med tre rader har flyttats till panelen Webbplatsinställningar.
    panelen med webbplatsinställningar
  • I den tidigare versionen fanns en andra knapp för att publicera webbplats på menyn för knappen med tre rader. Den har nu tagits bort. I den nya versionen ska du istället använda huvudknappen Publicera webbplats (mobil) eller Publicera (dator/surfplatta).
    huvudknappen för att publicera webbplats/publicera