Jämför paket för Professionell e-post och Microsoft 365-e-post

Det här är vad som ingår i paketen för Professionell e-post och Microsoft 365 från GoDaddy.

Paket för Professionell e-post

E-post – Startpaket

Det här paketet säljs bara tillsammans med GoDaddy-produkter och det är likadant som E-post – Grund. När E-post – Startpaket förnyas uppgraderas det automatiskt till E-post – Grund.

E-post – Grund

Med det här paketet kan professionell e-post som är byggd på ditt domännamn, din kalender och dina kontakter synkroniseras på mobila enheter och e-postklienter. Det inkluderar 10 GB e-postlagring. E-post – Grund har skapats särskilt för GoDaddy – det är inte tillgängligt någon annanstans.

E-post Plus

Om du gillar paketet E-post – Grund men behöver mer lagringsutrymme erbjuder det här paketet samma funktioner och ger dig 50 GB lagringsutrymme.

Microsoft 365-paket

Online Grund

Det här paketet erbjuder 50 GB e-postlagring och du får dessutom OneDrive (1 TB), fildelning och onlineversioner av Office-programmen Word, Excel med flera. Du får dessutom direktmeddelanden och ljud-/videomöten online med Teams.

Business Premium

Alla funktionerna i Online Grund – plus nedladdningar till datorn av de Office-program som du är van vid och tycker om, på upp till fem PC- eller Mac-datorer, fem surfplattor/smarttelefoner per användare och Office Mobile med appar för Android- och iPhone-mobiler. Du kan arbeta offline och enkelt synkronisera dina filer när de är online igen.

Premium Security

Det kompletta paketet! Det har alla Business Premium-programmen, -funktionerna och -apparna och inkluderar våra tillägg Avancerad e-postsäkerhet och E-postarkivering.

Business Premium Enterprise

Det här paketet är skapat för stora organisationer som behöver förbättrade lagrings- och efterlevnadsfunktioner. Precis som med Business Premium får du alla program du behöver, men med ProPlus-versionen av Office Suite. Det inkluderar 100 GB e-postlagring och OneDrive-lagring som kan utökas. Ring våra Microsoft 365-experter på (480) 463-8337 för att hitta rätt lösning för ditt team.

Mer information

• Om du byter från en annan e-posttjänst kan vi hjälpa dig med flytten.