Integration med Website Builder V6

Sökmotorer söker efter metataggar, en robots.txt-fil och en webbplatsöversiktsfil för att bestämma rankning och avgöra hur din webbplats visas i sökresultat. Sökmotorsynlighet V1 hjälper dig att optimera informationen för att öka trafiken och göra det enklare att hitta webbplatsen.

Du kan vanligtvis lägga till denna information till din sida manuellt genom att redigera och ladda upp filer. Om du använder Website Builder V6 kan du även automatiskt skicka den information du har skapat när du konfigurerar ditt konto för Sökmotorsynlighet V1.

OBS! För att skicka sökmotorsynlighet V1-information till Website Builder V6 måste båda produkterna finnas i samma kundkonto. Vi rekommenderar att du säkerhetskopierar Website Builder V6 innan du skickar information från Sökmotorsynlighet V1. Mer information finns i

.

Gör så här för att skicka information från Search Engine Visibility till Website Builder V6

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Sökmotorsynlighet V1.
  3. Klicka på Hantera för det konto som du vill komma åt.
    Varning: VIKTIGT: Du har kanske flera Search Engine Visibility-konton för en enda Website Builder V6-domän. Om så är fallet använder du samma Search Engine Visibility-konto när du skickar information till Website Builder V6. Annars kan du av misstag skriva över metataggar, robots.txt eller din webbplatsöversikt med felaktig information.
  4. Välj något av följande i menyn Optimera:
    • Optimera taggar — Fyll i fälten för de inställningar som du vill exportera till Webbplatsverktyget och klicka sedan på Publicera alla sidor.
    • Kontrollera crawlning — Fyll i fälten för de inställningar som du vill exportera till Webbplatsverktyget och gå sedan till Hämta fil och välj Exportera till Webbplatsverktyget.
    • Skapa webbplatsöversikt — Fyll i fälten för de inställningar som du vill exportera till Webbplatsverktyget och gå sedan till Hämta webbplatsöversikt och välj Skicka webbplatsöversikt till Webbplatsverktyget.
  5. Logga in på ditt Website Builder V6-konto och följ uppmaningarna för att importera SEO-information.
  6. Publicera webbplatsen.

Du kan ändra informationen efter att du har importerat den. Starta Webbplatsskaparen, välj flikenSida och gå sedan till ikonen Egenskaper.

Relaterat material