Installera WordPress

Ditt värdtjänstkonto har ett inbyggt verktyg för att installera WordPress på alla domäner som du har lagt till i din värdtjänst.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Webbhotell.
  3. Klicka på Hantera bredvid det cPanel-konto du vill använda.
  4. Klicka på cPanel-admin.
  5. Klicka på Program högst upp i din cPanel-meny.
  6. Klicka på ikonen för WordPress under Appar för innehållshantering.
  7. Klicka på Installera det här programmet.
  8. Fyll i eller ändra fälten och klicka sedan på Installera.

När installationen är klar kan du logga in på WordPress genom att använda den domän du valde under konfigurationen.

Mer information

Page Builder

Efter att ha installerat WordPress kommer du att se installationsguiden för WordPress när du loggar in för första gången.

Installationsguide för WordPress
  • Klicka på Fortsätt om du vill använda WordPress Page Builder för din webbplats.
  • Om du hellre vill använda den vanliga WordPress-upplevelsen utan några tillägg så klickar du på Nej tack.

Läs vår artikel om inledande konfiguration av WordPress för mer information.