Installera WordPress

WordPress® är en plattform där du kan publicera personligt innehåll, eller ett system för att hantera material, som du kan använda för att skapa en blogg på din webbplats.

För att installera WordPress på ditt värdtjänstkonto

1. Logga in på Kontohanteraren.
  2. Klicka på Webbhotell.
  3. Klicka på Hantera bredvid det värdkonto du vill använda.
  4. Gå till fliken Applikationer.
  5. Klicka på nedåtpilen i WordPress-delen bredvid Installera och klicka sedan på Installera (anpassad).
  6. Välj vilket domännamn du vill använda och välj i vilken filkatalog du vill installera WordPress. Klicka sedan på Installera.