Installera och konfigurera Office-appar för Android

Behåll produktiviteten var du än är, med Office-appar på din Android-enhet. Om du har paketen Online Grund, Företag eller Business Premium behöver du ladda ner respektive Office-app var för sig från Google Play Store.

1. Installera appen och öppna den.
  2. Tryck på Logga in.
  3. Ange din e-postadress för Office 365.
  4. Tryck till på Next (Nästa).
  5. Du dirigeras till en annan inloggningssida för att ange ditt lösenord.
  6. Tryck på Logga in.

Beroende på hur många filer och mappar du har kan det ta flera minuter att synkronisera allt. När synkroniseringen har slutförts kan du komma åt, skapa och dela alla dina dokument.