Installera ett UCC-certifikat för tilläggsdomäner i mitt Linux-värdtjänstkonto

Om du vill använda en SSL-anslutning för en tilläggsdomän i ditt Linux-värdtjänstkonto följer du dessa steg för att köpa och konfigurera ett UCC-certifikat för flera domäner.

1. Begär ett UCC-certifikat . Se till att tilläggsdomänen som du vill använda är listad som ett av dina alternativa alternativa namn (SAN).
  2. På din GoDaddy produktsida , under Webbhotell , bredvid det Linux-värdtjänstkonto du vill använda, klickar du på Hantera .
    klicka på hantera
  3. I kontots kontrollpanel klickar du på cPanel-admin.
  4. På cPanels startsida, i avsnittet Säkerhet , klickar du på SSL / TLS .
    klicka på SSL / TLS
  5. Klicka på Hantera SSL-webbplatser på sidan SSL / TLS .
    klicka på hantera SSL-webbplatser
  6. Om det finns flera certifikat installerade på kontot, klicka på Bläddra bland certifikat under Installera en SSL-webbplats , välj det certifikat du vill använda och klicka sedan på Använd certifikat .
    klicka på använd certifikat
  7. Nedan Installera ett SSL webbplats från Domain-menyn väljer addon domän du vill använda och klicka sedan på Fyll automatiskt efter domän.
  8. Klicka på Installera certifikat längst ner på sidan för att slutföra installationen. Upprepa detta steg för varje tilläggsdomän / SAN som du vill använda på det här värdkontot.