Installera ett Let's Encrypt-certifikat på ditt Linux Hosting-konto

Let's Encrypt är en säkerhetstjänst från tredje part som erbjuder gratis SSL-certifikat. Användning av SSL (Secure Socket Layer) garanterar en säker anslutning när kunder besöker din webbplats. Du kan använda ett Låt oss kryptera certifikat på ditt GoDaddy Linux Hosting-konto, men du måste konfigurera SSL-certifikatet manuellt.

Varning: Låt oss kryptera certifikat är endast giltiga i 90 dagar. GoDaddy stöder inte automatisk installation på Linux Hosting-konton, så du måste upprepa processen var 90: e dag, annars kommer din webbplats att visa ett säkerhetsfel.
  1. Skapa din certifikatsigneringsförfrågan (CSR). Låt oss kryptera rekommenderar att du genererar ditt certifikat via Certbot men detta stöds inte på GoDaddys cPanel Linux-värd . Istället måste du använda en tredjepartsklient för att generera ditt Let's Encrypt-certifikat. GoDaddy och Let's Encrypt kontrollerar eller granskar inte dessa tredjepartsklienter och kan inte garantera deras säkerhet eller tillförlitlighet. Du hittar en lista över tillgängliga alternativ under Webbläsaravsnitt .
  2. Verifiera domän - Du måste visa äganderätten till din domän genom en verifieringsprocess. Tredjepartsklienten du använder för att generera certifikatet visar olika sätt att verifiera din domän på. Vi rekommenderar antingen filöverföringsverifiering eller en DNS-uppdatering.
  3. Installera ditt certifikat och din privata nyckel i cPanel.
  4. Förnya ditt certifikat var 90: e dag - Ett Låt oss kryptera certifikat är bara giltigt i 90 dagar, så du måste skapa ett nytt certifikat innan det tidigare går ut.

Notera: Som en artighet tillhandahåller vi information om hur man använder vissa tredjepartsprodukter, men vi stöder inte eller stöder inte direkt produkter från tredje part och vi ansvarar inte för sådana produkters funktioner eller tillförlitlighet.