Installera WordPress eller andra program i mitt Windows-värdtjänstkonto

WordPress är ett av de mest populära webbplatsverktygen - du kan skapa allt från bloggar till e-handelswebbplatser. Så här installerar du WordPress (eller andra program) på ditt Windows-värdtjänstkonto.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Välj Värdtjänster och välj Hantera bredvid det Windows-värdtjänstkonto du vill använda.
  3. Gå till kontots kontrollpanel och välj Plesk Admin.
  4. På Plesk-hemsidan väljer du Program i den vänstra navigeringen.
    välj program
  5. Välj Funktionsprogram .
  6. För att installera WordPress väljer du Installera bredvid WordPress. Eller bläddra för att hitta andra program som du behöver för din webbplats. När du hittar en önskad app väljer du Installera .