Importera kunder till min WooCommerce-butik

Den här artikeln kommer att visa dig hur du importerar dina kunder med hjälp av plugin-programmet WooCommerce Kund / beställning / kupong CSV Import Suite, oavsett om du migrerar från en annan plattform eller bara vill göra stora ändringar.

Obligatoriskt: CSV-importsviten WooCommerce-kund / beställning / kupong är ett premiumtillägg för WooCommerce som ingår i Managed WordPress Ecommerce, Managed WooCommerce Stores eller som ett fristående köp.

Importera kunder

1. Logga in på WordPress .
  2. Navigera till WooCommerce och välj CSV Import Suite .
  3. Välj knappen Importera kunder .
  4. Välj hur du vill importera dina kunder. Det vanligaste alternativet är CSV- eller tabbavgränsad textfil . Du kan också använda en URL eller en filsökväg eller kopiera data direkt från en annan fil. I det här avsnittet använder vi det första valet.
  5. Klicka på knappen Välj fil och välj din lokala fil.
    OBS! Se till att du har formaterat filen innan du laddar upp den. Du kan använda den här länken för att ta reda på mer om accepterade kunddata.
  6. Klicka på Nästa när du har valt din fil.
  7. På nästa sida hittar du alternativ som hjälper dig med importen. De här alternativen är inte nödvändiga för att importen ska slutföras, men om du vill använda något av dem gör vi det, vi rekommenderar starkt att du tar dig tid att läsa igenom vår dokumentation här för att underskatta hur de påverkar importen.
  8. Se avsnittet Förhandsgranskning för att bekräfta att dataformatet är korrekt och klicka sedan på Nästa .
  9. Mappa filens kolumnrubriker. Vanligtvis är fälten redan mappade till rätt rubrik, men du bör dubbelkolla för att undvika problem under importen.
  10. Klicka på knappen Torr import när du är redo.
    OBS! Du kan hoppa över torrimporten om du vill, men kom ihåg att liveimporten är det sista steget. När importen är klar kan alla ändringar du gör i din butik ångras. För att förhindra att problem uppstår under liveimporten rekommenderar vi att du kör den torra importen först.
  11. Resultaten av den torra importen visas på nästa sida. Du kan visa detaljerade resultat om du upptäcker några problem. Klicka på knappen Kör en liveimport nu högst upp på sidan eller ändra dina inställningar genom att klicka på Ändra importinställningar och börja om.
    OBS! När du klickar för att fortsätta med importen kan det uppstå en fördröjning på grund av antalet kunder du försöker importera. Importen av din webbplats bearbetas i satser i bakgrunden, så du kan gå utan att oroa dig.
  12. Verifiera att processen har slutförts genom att besöka WooCommerce och klicka på Kunder .
    OBS! Kontrollera att relevanta beställningar har importerats om du inte ser några kunder. WooCommerce visar inte kunder som inte har gjort några beställningar.