Importera flera produkter

Om du är en erfaren användare av kalkylblad kan du använda onlinebutikens funktion för massimport för att lägga till flera produkter från en befintlig produktdatabas, inklusive tillhörande bilder.

1. Logga in på din kontohanterare.
  2. Gå till listan Produkter, klicka på Onlinebutik och sedan på Hantera bredvid det konto du vill använda.
  3. Välj Produkter från menyn Produkter i onlinebutiken.
  4. Klicka på Importera på sidan Alla produkter.
    Klicka på Importera på sidan Alla produkter.
  5. På sidan Importera produkter klickar du på Hämta startmall med exempeldata. Det är en exempelfil för att du snabbt ska kunna se hur du ska strukturera dina data innan du laddar upp dem i onlinebutiken.
    Klicka på Hämta startmall med exempeldata.
  6. Öppna den hämtade mallen för att se hur uppgifterna är strukturerade.
    Öppna mallen för att se hur uppgifterna är strukturerade
  7. Använd mallen som en guide för att formatera ditt eget kalkylblad med produkter. Se även Formatera produktinformation för massimport för mer information.

8. Efter att du har formaterat kalkylbladet sparar du det som en CSV-fil och Laddar upp din produktinformation.