Importera rabattlänkar

Rabattlänkar kan importeras med hjälp av WooCommerce Customer Import / Order / Coupon CSV Import Suite, som är ett insticksprogram som ingår i Managed WordPress Ecommerce. Du kan importera nya kuponger med webbadressinställningar eller köra " slå samman import & quot; för att uppdatera dina befintliga kuponger. Den här artikeln förklarar hur du utför en import.

OBS! Om du redan har WooCommerce-kund / beställning / kupong CSV Import Suite installerat och aktiverat på din webbplats kan du hoppa över steg 2–4.

1. Logga in på WordPress
  2. Navigera till WooCommerce > Tillägg . Du ska vara på fliken Inkluderade tillägg .
  3. Leta reda på CSV-importpaketet Kund / Order / Kupong och välj Installera nu .
  4. Välj Aktivera .
  5. Navigera till WooCommerce > CSV-importsvit .
  6. Välj Importera kuponger .
  7. Välj importtyp. Vanligtvis är detta en CSV-fil eller en tabbavgränsad textfil som du laddar upp från din dator.
  8. Välj filen från din dator. Välj Nästa
  9. Konfigurera importalternativen:
    • Markera rutan Uppdatera befintliga poster om en matchning hittas om du vill uppdatera befintliga kuponger.
    • Välj lämplig avgränsare för din fil.
    • Välj Nästa.
  10. Välj vilka datafält som du vill mappa kolumnerna i din fil till.
  11. Kör en torrkörning för att se till att dina inställningar är korrekta.
  12. Om du är nöjd med resultatet av torrkörningen kör du en liveimport .