Importera mina kontakter, kalender och e-post

Om du vill flytta Outlook-objekt från en adress till en annan eller en enhet till en annan skapar du först en säkerhetskopia av Outlook . När du har en säkerhetskopia är du redo att importera till Outlook.

Obs! GoDaddy har inte stöd för manuell säkerhetskopiering eller import av Outlook-datafiler (.pst och .ost).

Välj din version av Outlook för att se dess steg.

Outlook 2013, 2016 eller senare (Windows)

Outlook för Windows kan importera PST- eller komma-separerade värden (CSV) -filer.

1. Öppna Outlook .
  2. Välj Arkiv i det övre vänstra hörnet.
  3. Välj Öppna & Exportera > Importera / exportera .
  4. Välj Importera från ett annat program eller en annan fil > Nästa .
  5. Välj din filtyp ( Comma Separated Values for .csv eller Outlook Data File for .pst) och välj sedan Next .
  6. Välj Bläddra för att välja filen du vill importera. Under Alternativ väljer du hur du vill att dubbletter ska hanteras och väljer sedan Nästa .
  7. Om filen är lösenordsskyddad anger du lösenordet och väljer OK .
  8. Välj den Microsoft 365-brevlåda du vill importera till. Om du inte importerar till din Microsoft 365-brevlåda väljer du Importera objekt till aktuell mapp . Det här alternativet importerar dina data till den mapp som för närvarande är vald.
  9. Välj Slutför . Outlook kommer att börja importera Outlook-objekt från din säkerhetskopia. När förloppsrutan försvinner är importen klar.

Överst på sidan

Outlook 2016 eller senare (Mac)

Outlook för Mac kan importera PST- eller OLM-filer.

1. Öppna Outlook .
  2. Om du använder den nya versionen av Outlook stänger du av reglaget Ny Outlook . Annars fortsätter du till nästa steg.
    Ny Outlook-omkopplare
  3. Välj Importera på fliken Verktyg .
  4. Välj typ av säkerhetskopia och välj sedan Fortsätt .
  5. Leta reda på filen på din Mac och välj Importera .
  6. När importen är klar väljer du Avsluta . Dina importerade objekt visas i navigeringsfönstret under På den här datorn .

Överst på sidan

Importera kontakter i Outlook på webben

Outlook på webben kan importera kommaseparerade värden (CSV), och för bästa resultat bör filen ha UTF-8-kodning. Läs mer från Microsoft.

1. Logga in på Outlook på webben. Använd e-postadressen och lösenordet för din Microsoft 365 (ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord kommer inte att fungera här).
  2. Välj längst ned till vänster på sidanMänniskor Människor .
  3. Välj Hantera > i det övre högra hörnet Importera kontakter .
  4. Välj Bläddra , välj din CSV-fil och välj sedan Öppna .
  5. Välj Importera .

Överst på sidan