Importera mina kontakter, kalender, e-post och uppgifter

Om du vill flytta Outlook-objekt från en adress till en annan eller en enhet till en annan skapar du först en säkerhetskopia av Outlook . När du har en säkerhetskopia är du redo att importera till Outlook. Microsoft stöder inte längre versioner av Outlook som är äldre än 2016.

OBS! Vi stöder inte manuell säkerhetskopiering eller import av Outlook-datafiler (.pst, .ost och .olm).

Välj din version av Outlook för att se dess steg. Är du inte säker på vilken version du har? Hitta din version i Outlook

Outlook för Windows

OBS! Dessa anvisningar är endast avsedda som referens. Våra GoDaddy-guider kan inte hjälpa dig med import av data.

Outlook för Windows kan importera PST- eller komma-separerade värden (CSV).

1. Öppna Outlook.
  2. Välj Arkiv i det övre vänstra hörnet.
  3. Välj Öppna & Exportera och sedan Importera / Exportera .
  4. Välj Importera från ett annat program eller en annan fil och sedan Nästa .
  5. Välj din filtyp ( Comma Separated Values for .csv eller Outlook Data File for .pst) och välj sedan Next .
  6. Välj Bläddra .
  7. Under Alternativ väljer du hur du vill att dubbletter ska hanteras och väljer sedan Nästa .
  8. Om filen är lösenordsskyddad anger du lösenordet och väljer OK .
  9. Välj den Microsoft 365-brevlåda du vill importera till. Om du inte importerar till din Microsoft 365-brevlåda väljer du Importera objekt till aktuell mapp . Det här alternativet importerar dina data till den mapp som för närvarande är vald.
  10. Välj Slutför . Outlook kommer att börja importera Outlook-objekt från din säkerhetskopia. När förloppsrutan försvinner är importen klar.

Överst på sidan

Outlook för Mac

OBS! Dessa anvisningar är endast avsedda som referens. Våra GoDaddy-guider kan inte hjälpa dig med import av data.

Outlook för Mac kan importera PST- eller OLM-filer.

1. Öppna Outlook.
  2. Om du är i den nya versionen av Outlook går du tillbaka till den äldre versionen av Outlook. Välj Outlook och sedan Nytt Outlook . Du kan behöva bekräfta att du vill återställa.
    Ny Outlook-meny
  3. Välj Arkiv och sedan Exportera .
  4. Välj typ av säkerhetskopia och välj sedan Fortsätt .
  5. Leta reda på filen på din Mac och välj sedan Importera .
  6. När importen är klar väljer du Avsluta . Dina importerade objekt visas i navigeringsfönstret under På den här datorn .

Överst på sidan

Outlook på webben (endast kontakter)

Outlook på webben kan importera kommaseparerade värden (CSV) och för bästa resultat bör filen ha UTF-8-kodning.

1. Logga in på Outlook på webben. Använd e-postadressen och lösenordet för din Microsoft 365 (ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord kommer inte att fungera här).
  2. Välj längst till vänster på sidanMänniskor Människor .
  3. Välj Hantera och sedan Importera kontakter .
  4. Välj Bläddra , välj din CSV-fil och välj sedan Öppna .
  5. Välj Importera .

Överst på sidan