SSL-certifikat Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

IIS 8 / Windows Server 2012: Generera CSR (begäran om certifikatsignering)

Innan du kan begära ett certifikat genom vårt onlineprogram måste du använda Microsoft®s IIS-hanterare för att generera en certifikatsigneringsbegäran (CSR) för din webbplats.

Att generera en begäran om certifikatsignering (CSR) - Microsoft IIS 8

1. Starta Serverhanteraren .
  2. Från Verktyg väljer du Internet Information Services (IIS) -hanteraren .
  3. Klicka på det servernamn som du vill generera CSR för i panelen Anslutningar till vänster.
  4. Dubbelklicka på Servercertifikat i mitten.
  5. Från panelen Åtgärder till höger klickar du på Skapa certifikatbegäran....
  6. Skriv in följande Egenskaper för unikt namn och klicka på Nästa:

Obs! Följande tecken får inte användas när informationen anges: < > ~ ! @ # $ % ^ * / \ ( ) ? &

• Smeknamn – Det fullständiga domännamnet – eller webbadressen (URL) – som du tänker använda certifikatet för (området på webbplatsen som du vill att kunder ska ansluta till med SSL).
      • Ett SSL-certifikat utfärdat för www.coolexample.com är inte giltigt för secure.coolexample.com . Om du vill att ditt SSL ska täcka secure.coolexample.com , se till att det vanliga namnet som skickas in i CSR är secure.coolexample.com .
      • Om du begär ett jokercertifikat ska du lägga till en asterisk (*) till vänster om smeknamnet (t.ex. *.coolexample.com eller *.secure.coolexample.com).
    • Organisation – Ditt företags lagligen registrerade namn. Organisationen måste vara den juridiska registreraren av domännamnet i certifikatbegäran.

Obs! Om du registrerar dig som en enskild person ska du skriva in namnet på den som begär certifikatet i fältet Organisation och bifirmans namn i fältet Organisationsenhet.

• Organisationsenhet - Använd det här fältet för att skilja mellan olika avdelningar inom en organisation (t.ex. ”Teknik” eller ”Personal”). Det är inte nödvändigt att ange en organisationsenhet när en CSR genereras.
    • Stad/ort – Det fullständiga namnet på staden där din organisation har registrerats/finns. Förkorta inte.
    • Delstat/provins – Det fullständiga namnet på delstaten eller provinsen där din organisation finns. Förkorta inte.
    • LandLandskoden för landet där din organisation är juridiskt registrerad – anges med två bokstäver enligt ISO-formatet.
  7. För Tjänsteleverantör för kryptografi väljer du Microsoft RSA SChannel Cryptographic Provider.
  8. För Bit-längd anger du 2048 eller högra och klickar på Nästa.
  9. Klicka på , ange platsen och filnamnet för din certifikatsigneringsbegäran och klicka på Slutför.

Vad är nästa steg?

Nu när du har genererat certifikatsigneringsbegäran måste du ange den i ditt konto hos oss för att begära SSL-certifikatet. Slutför sedan processen genom att ladda ner och installera certifikatet.

1. Hitta, kopiera och klistra in certifikatsigneringsbegäran i vårt onlineprogram för att begära SSL-certifikatet .

OBS! För att få en kopia högerklickar du på .req-filen, väljer Öppna med och sedan en textredigerare som Anteckningar.

Klistra in all text, inklusive ---- BEGIN NEW CERTIFICATE REQUEST ---- och ---- END CERTIFICATE REQUEST ---- , i vår onlineapplikation.

2. När vi har godkänt din ansökan laddar du ner det primära och mellanliggande certifikatet.
  3. Installera certifikatet genom att fylla i den väntande begäran, binda certifikatet till din webbplats och starta sedan om webbplatsen.

OBS! Som hjälp för våra kunder ger vi information om hur vissa produkter från andra företag används, men vi varken rekommenderar eller stöder sådana produkter. Vi tar inte heller något ansvar för dessa produkters funktioner och pålitlighet.