Hur kan jag sluta ta emot e-post eller andra kontakter från GoDaddy?

Vi skickar ibland e-post till kunder för att meddela dem om ändringar i deras konto. Vi skickar även enkäter via e-post för att ta reda på vad kunderna tycker om sina upplevelser när de har arbetat med GoDaddy Guides. Om du inte vill ta emot e-post, sms eller telefonsamtal från oss kan du avbeställa dem.

OBS! Ibland måste vi skicka meddelanden om administreringen av ditt konto, inklusive bekräftelsemeddelanden för inköp, domännamnsregistreringar och överföringar, meddelanden om förnyelse eller utgångsdatum och andra tjänstrelaterade händelser.

1. Gå till ditt GoDaddy Kontaktinställningar . Om du inte redan är inloggad uppmanas du att logga in.
  2. I listan Kontaktinställningar väljer du E- post .
  3. Se till att ingen av kryssrutorna för Kontosammanfattning och -uppdateringar , Produktinformation och nyheter samt Kampanjerbjudanden och enkäter är markerade och välj sedan Spara kontaktinställningar .
  4. Upprepa dessa steg för var och en av avsnitten Textmeddelanden , Telefonsamtal , WhatsApp och Mail : Välj avsnittet, se till att inget av kontaktalternativen är markerat och välj sedan knappen Spara .
    OBS! Det kan ta upp till 30 dagar innan kontakten avbryts.

Relaterat steg

• Om du har flera GoDaddy-konton upprepar du dessa steg för varje konto.

Mer information

• Om du befinner dig i USA eller Kanada och inte har ett kundkonto hos oss, kontakta den nationella e-postlistan eller DMAChoice för att sluta ta emot e-post.