Hur lång tid tar det att konfigurera, uppgradera eller nedgradera mina värdtjänster?

Linux

• Den första konfigurationen av delade värdtjänster med Linux tar 24–48 timmar.
  • Domänkonfiguration efter avbeställning av värdtjänster tar upp till 24 timmar.
  • Det tar vanligtvis 3 minuter att återställa lösenord för värdtjänster.
  • Det tar vanligtvis 30 minuter att installera/återinstallera FrontPage Extensions.
  • Vanligtvis tar en uppgradering eller nedgradering 24 timmar, t.ex. en uppgradering från Ekonomi-värdtjänster med PHP till Deluxe-värdtjänster med CGI.
  • Det tar vanligtvis 24 timmar att lägga till en dedikerad IP-adress.

Windows

• Den första konfigurationen av delat värdtjänstkonto med Windows tar 24–48 timmar.
  • Domänkonfiguration efter avbeställning av värdtjänster tar upp till 24 timmar.
  • Det tar vanligtvis 3 minuter att återställa lösenord för värdtjänster.
  • Det tar vanligtvis 30 minuter att installera/återinstallera FrontPage Extensions.
  • Vanligtvis tar en uppgradering eller nedgradering 24 timmar, t.ex. en uppgradering från Ekonomi-värdtjänster med ASP till Deluxe-värdtjänster med ASP. Under den här perioden är inte kontrollpanelen tillgänglig.
  • Det tar vanligtvis 24 timmar att lägga till en dedikerad IP-adress.

Flera plattformar

• En uppgradering eller nedgradering mellan plattformar, t.ex. från Ekonomi-värdtjänster med PHP (Linux) till Ekonomi-värdtjänster med ASP (Windows), tar 24 timmar. Under den här perioden är inte kontrollpanelen tillgänglig. Observera att byten mellan paket kan ta upp till 72 timmar, inklusive byten av kontohanteringssystem.