Hur kan jag sluta ta emot e-post eller annan kontakt från GoDaddy?

Vi skickar ibland e-post till kunder för att meddela dem om ändringar i deras konto. Vi skickar även enkäter via e-post för att ta reda på vad kunderna tycker om sina upplevelser när de har arbetat med GoDaddy Guides. Om du inte vill ta emot e-post, sms eller telefonsamtal från oss kan du avbeställa dem.

1. Gå till GoDaddy Kontoinställningar. Om du inte redan är inloggad ombeds du att logga in.
  2. Klicka på Kontaktinställningar .
  3. För avsnittet E-post , SMS , Telefonsamtal och / eller E-post , klicka på Redigera .
  4. Se till att rutan under Ja, kontakta mig inte är markerad.
  5. Klicka på Spara . Det kan ta upp till två veckor innan kontakten avbryts.

Relaterat steg

• Om du har flera GoDaddy-konton upprepar du dessa steg för varje konto.

Mer information

• Ibland måste vi skicka meddelanden om administreringen av ditt konto. Vi skickar fortfarande bekräftelsemeddelanden för inköp, domännamnsregistreringar och överföringar, meddelanden om förnyelse eller utgångsdatum och andra servicerelaterade evenemang.
  • Om du inte har ett kundkonto hos oss, kontakta den nationella e- postlistan eller DMAChoice för att sluta ta emot e-post.