Hur installerar jag ett SSL-certifikat på min server?

Du kan installera SSL-certifikat från alla företag (eller certifikatutfärdare, som ibland kallas CA) på servern enligt följande steg.

  1. Skapa en begäran om certifikatsignering.
  2. Begär SSL-certifikatet.

    De här anvisningarna gäller SSL-certifikat från GoDaddy, men du måste utföra liknande steg för SSL-certifikat från andra företag.

  3. Installera SSL-certifikatet.

Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.