Hitta mitt FTP-användarnamn i cPanel-värdtjänster

För att kunna ladda upp material på din webbplats måste du ha användarnamnet och lösenordet till FTP:n. I den här artikeln beskrivs hur du hittar ditt cPanel-användarnamn. Om du behöver hjälp med cPanel-lösenordet läser du Återställ ditt FTP-lösenord:.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du (hjälp med att öppna din produkt?)
  2. I menyn Filer, klicka på FTP-konton.
  3. Rulla nedåt till den plats där dina FTP-konton och Speciella FTP-konton visas.
    • Ditt primära FTP-användarnamn för cPanel visas som den första användaren under Speciella FTP-konton.
    • Eventuella sekundära FTP-konton som du har skapat visas under FTP-konton. Du måste använda hela användarnamnet som det visas när du ansluter via FTP.

OBS! I cPanel kan du inte ändra användarnamn eller sökvägar för FTP-konton. Istället måste du ta bort ett FTP-konto och skapa ett nytt.