Hitta mitt FTP-användarnamn för Linux-värdtjänster

Du behöver ditt FTP-användarnamn för att kunna ladda upp innehåll till din webbplats för Linux-värdtjänster. Det är detsamma som din cPanel-inloggning.

Obs! Behöver du hjälp av en GoDaddy-guide? Klicka på Chatta nu på sidan Kontakta oss för att få hjälp.

1. Gå till ditt GoDaddy produktsida.
  2. Klicka på Hantera under Värdtjänster bredvid det Linux-värdtjänstkonto du vill använda.
    klicka på hantera
  3. Gå till kontots Kontrollpanel i avsnittet Inställningar och hitta din cPanel-inloggning.

hitta mitt ftp-användarnamn