Har era konton för delade värdtjänster stöd för strömmande video?

Strömmande video levereras direkt från en webbserver till en videospelare på skärmen. Strömmande video laddas inte ned på slutanvändarens dator.

Våra konton för delade värdtjänster har inte stöd för strömmande video, men du kan fortfarande visa videor på din webbplats genom att bädda in videofiler som t.ex. MPG eller AVI på din webbplats. Besökare laddar ner videofilen till sina datorer medan den spelas på skärmen. Det handlar tekniskt sett inte om strömmande videor, men besökare kan fortfarande titta på videon medan den laddas ned.