Lägg till underdomäner i mitt Plesk-värdtjänstkonto

Med underdomäner kan du skapa minnesvärda adresser och enkla sätt att komma åt delar av din webbplats. Du kan till exempel lägga till en underdomän för bilder på webbplatsen som heter "bilder" och som du kommer åt via webbadressen bilder.exempel.se utöver www.exempel.se/bilder .

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Webbhotell.
  3. Klicka på Hantera bredvid det värdkonto du vill använda.
  4. Klicka på Plesk Admin .
  5. Klicka på Lägg till ny underdomän.
  6. Ange önskat underdomänsnamn.

OBS! Om du vill använda en underdomän till ett domännamn som inte finns på det här kontot kan du inte lägga till det som en underdomän. Du kan emellertid lägga till det som ett domännamn i ditt värdtjänstkonto. Mer information finns i .

7. Fyll i roten för dokumentet du vill använda till domännamnet. Innehållet i den här mappen kommer att visas när besökare går in på webbsidan.
  8. Klicka på OK.

För att ta bort underdomän

1. Klicka på Visa mer längst ned på sidan för underdomänen du vill ta bort.
  2. Klicka på Ta bort underdomän.
  3. Klicka på Ja.