Hantera filer för ditt värdkonto

DItt värdkonto finns på en dator — precis som en persondator. På så sätt kan du hantera din webbplats filer och kataloger, med funktioner såsom:

• Lägga upp
  • Flytta
  • Zippa och zippa upp

Ändringarna du utför via ditt värdkontos filhanterare träder ikraft på Internet omedelbart.

Hantera filer för ditt värdkonto

1. Logga in i kontohanteraren.
  2. Klicka på Webbhotell.
  3. Klicka på Hantera bredvid det konto du vill använda.
  4. I menyn Filer & FTP, välj Filhanteraren.
  5. Använd följande verktyg i filhanteraren:
Knapp Använd det för att ...
Arkiv-ikon Dubbelklicka på en fil för att öppna den i en textredigerare.
Ladda upp Lägg upp filer från din dator.
Nytt Skapa nya filer eller kataloger.
Flytta Byt överordnad katalog för den markerade filen eller katalogen.
Ladda ned Hämta ner markerade filer från ditt värdkonto till din dator.
Sekretess Ändra filens behörigheter.
Ta bort Ta bort de markerade filerna från ditt värdkonto.
Byt namn Byt namn på filen eller katalogen.
Duplicera Skapa en kopia av den markerade filen eller katalogen.
Arkiv Skapa en arkivfil som innehåller det markerade innehållet.
Extrahera Öppna en arkivfil för att visa dess innehåll.
Symbolisk länk Skapa en symbolisk länk till andra filer i ditt konto (läs mer).
Egenskaper Visa information om den markerade filen eller katalogen.
Aktivera historikvy (endast Linux) Använd värdkontots inbyggda historikverktyg för att återställa filerna (läs mer).