Hantera bakgrunden

InstantPage® gör det möjligt för dig att skapa en anpassad bakgrund med en valfri bild. Du kan enkelt ladda upp en bild från din dator. Du kan även välja en bakgrundsbild från en databas med gratis bilder.

Så här laddar du upp en bild till bakgrunden

Med InstantPage kan du ladda upp en bild som ska användas som webbplatsens bakgrund.

Så här laddar du upp en bild till bakgrunden

1. Logga in på ditt InstantPage-konto. Logga in genom att gå till din InstantPage-webbplats, klicka på Owner Login och ange sedan inloggningsuppgifterna för ditt InstantPage-konto.
  2. Gå till avsnittet Choose a Background (Välj en bakgrund) på fliken Background (Bakgrund) och klicka på Upload Image (Ladda upp bild).
  3. Klicka på Bläddra.
  4. Välj filen som du vill använda och klicka på Öppna.
  5. Klicka på Upload (Ladda upp) i fönstret Upload Background (Ladda upp bakgrund). Bilden visas som webbplatsens bakgrund.

Så här beskär du en bild till bakgrunden

Med InstantPage kan du beskära bilden som du vill använda som bakgrundsbild på webbplatsen.

Så här beskär du en bild till bakgrunden

1. Logga in på ditt InstantPage-konto. Logga in genom att gå till din InstantPage-webbplats, klicka på Owner Login och ange sedan inloggningsuppgifterna för ditt InstantPage-konto.
  2. Gå till Choose a Background (Välj en bakgrund) på fliken Background (Bakgrund) och för markören över bilden som du vill beskära.
  3. Klicka på beskärningsikonen.
  4. Beskär bilden och klicka sedan på OK.

Visa ingen bild för bakgrunden

Med InstantPage kan du välja att inte använda en bild till bakgrunden och istället låta den vara tom. Du kan välja en bakgrundsfärg på fliken Color (Färg).

Så här visar du ingen bild i bakgrunden

1. Logga in på ditt InstantPage-konto. Logga in genom att gå till din InstantPage-webbplats, klicka på Owner Login och ange sedan inloggningsuppgifterna för ditt InstantPage-konto.
  2. Gå till Choose a Background (Välj en bakgrund) på fliken Background (Bakgrund).
  3. Välj No Image (Ingen bild) om du inte vill använda någon bild. Ingen bild visas i bakgrunden.

Så här använder du en stockbild till bakgrunden

Med InstantPage kan du använda en standardbild som webbplatsens bakgrund.

Så här använder du en standardbild till bakgrunden

1. Logga in på ditt InstantPage-konto. Logga in genom att gå till din InstantPage-webbplats, klicka på Owner Login och ange sedan inloggningsuppgifterna för ditt InstantPage-konto.
  2. Gå till Choose a Background (Välj en bakgrund) på fliken Background (Bakgrund).
  3. Klicka på Stock Background Images (Stockbakgrundsbilder), välj en bild till bakgrunden och klicka sedan på OK. Bilden visas som webbplatsens bakgrund.

Så här placerar du en bild i bakgrunden

Med InstantPage kan du placera din bakgrundsbild på flera olika sätt.

Så här placerar du en bild i bakgrunden

1. Logga in på ditt InstantPage-konto. Logga in genom att gå till din InstantPage-webbplats, klicka på Owner Login och ange sedan inloggningsuppgifterna för ditt InstantPage-konto.
  2. Gå till Position your Background (Placera din bakgrund) på fliken Background (Bakgrund) och välj sedan något av följande alternativ:
    • Normal – Bakgrundsbilden visas i samma storlek som ursprungsbilden.
    • Tile (Sida vid sida) – Bakgrundsbilden visas sida vid sida över hela webbsidan.
    • Scale (Skala) – Bakgrundsbilden skalas till hela sidan.
    • Fit (Anpassa) – Bakgrundsbilden visas med ursprungliga proportioner.
  3. Klicka på en ruta i placeringsnätet för att bestämma bildens placering i förhållande till resten av webbplatsen.

Så här använder du teman för bakgrunden

När du väljer en standardbild till din InstantPage kan du även välja att använda en färgpalett och layout som passar till den bilden.

Så här använder du teman

1. Logga in på ditt InstantPage-konto. Logga in genom att gå till din InstantPage-webbplats, klicka på Owner Login och ange sedan inloggningsuppgifterna för ditt InstantPage-konto.
  2. Gå till avsnittet Choose a Background (Välj en bakgrund) på fliken Background (Bakgrund) och klicka på Stock Images (Standardbilder).
  3. Välj den bakgrundsbild som du vill använda, välj att använda matchande palett och layout för bilden och klicka sedan på OK.
  4. Klicka på OK. Bakgrundsbilden visas med matchande palett.
  5. OBS! InstantPage uppdaterar automatiskt din palett med dina ändringar. Vi rekommenderar att du sparar en palett om du vill kunna återställa den.