Hantera användare i WordPress

WordPress® kopplar varje post till en användare. Du kan lägga till, ändra eller ta bort användare för din webbplats via menyn Användare i WordPress. Du kan även använda Min profil i menyn Användare för att hantera din administratörsprofil.

På menyn Användare finns:

• Alla användare – Ändra eller ta bort användare på din webbplats.
  • Lägg till ny – Redigera användare på din webbplats.
  • Din profil – Hantera dina kontaktuppgifter, ange färgtema och namn.
  1. Logga in på WordPress-kontrollpanelen.
  2. Klicka på Användare i huvudmenyn.
  3. Klicka på användarnamnet för den profil som du vill hantera.
  4. Anpassa de personliga inställningarna för användaren och klicka sedan på Uppdatera profil. Mer information om användare finns på WordPress.org.