Hämta säkerhetskopior av Site Backup i Linux-värdtjänster

Obs! Säkerhetskopiering av webbplats har inte sålts som en ny produkt sedan januari 2018. För vår nya säkerhetskopieringslösning, se Vad är Säkerhetskopiering av webbplats?

Du kan ladda ner en kopia av filerna som är säkerhetskopierade till Säkerhetskopiering av webbplats som en ZIP- fil för att lagras lokalt.

1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Klicka på Hantera under Värdtjänster bredvid det Linux-värdtjänstkonto du vill använda.
    klicka på hantera
  3. I kontots kontrollpanel klickar du på cPanel-admin.
  4. På cPanels hemsida, i Filer , klickar du på Säkerhetskopiering av webbplats .
  5. Klicka på bredvid webbplatsen eller databasen du vill användaLadda ner filer ( Ladda ner filer ).
  6. Klicka på den säkerhetskopia du vill använda på menyn Datum.
  7. Välj de filer och kataloger som du vill använda.
  8. Klicka påLadda ner filer ( Ladda ner filer ).
  9. Ange ett namn för säkerhetskopian och klicka sedan på Hämta .