Hämta mina data (för personer inom EEA)

OBS! Informationen i den här artikeln gäller endast för personer inom Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES) som stöd för Den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR). Den här artikeln gäller inte om du bor utanför EEA.

Du kan ladda ner en kopia av alla dina kontodata.

1. Logga in på ditt COMPLANY_NAME-konto och välj sedan Kontoinställningar > Kontaktinställningar.
    välj kontaktinställningar för mitt konto
  2. Klicka på Redigera i avsnittet Sekretess.
    klicka på redigera i avsnittet sekretess
  3. Klicka på Starta hämtning. Vi skapar en CSV-fil som innehåller alla dina data och skickar den till standardplatsen för hämtade filer på din dator.