Hämta en auktoriseringskod för att överföra mitt domännamn från GoDaddy

För att kunna överföra din GoDaddy-domän till en annan registrator måste du ha en auktoriseringskod (kallas även för en EPP-kod eller överföringsnyckel). En auktoriseringskod är en extra säkerhet som bekräftar att du äger domännamnet. Du måste ta bort Skyddad registrering innan du kan registrera en auktoriseringskod.

1. Logga in på Domänkontrollcenter för ditt GoDaddy. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Klicka på den domän du vill överföra för att komma till sidan Domäninställningar.
  3. Rulla ner till avsnittet Fler inställningar och klicka på länken Hämta auktoriseringskod.
    Klicka för att hämta auktoriseringskod

OBS! Om alternativet visar Inaktiverad kan din domän vara mindre än 60 dagar från registrering eller föregående överföring, eller så har en kund valt att tillämpa 60 dagars lås på överföringen efter Ändring av registrerare.

4. Auktoriseringskoden kommer att skickas till din admin-e-postadress. Kommer du inte ihåg e-postadressen? Granska kontaktinformationen för din domän.