Hämta en auktoriseringskod för att överföra mitt domännamn från GoDaddy

Du behöver din auktoriseringskod (kallas även aukt eller EPP-kod) innan du flyttar din domän från GoDaddy. Du kan inte överföra din domän till en annan registrator om det har gått mindre än 60 dagar sedan registreringen eller en annan överföring eller om ett 60-dagarslås har tillämpats efter uppdatering av domänkontaktinformation. Du kan fortfarande få din auktoriseringskod i dessa fall, och för flera domäner samtidigt, genom att skapa en lista som kan exporteras.

1. Logga in på Domänkontrollcenter för ditt GoDaddy. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj den domän du vill överföra för att komma till sidan Domäninställningar.
  3. Gå till Ytterligare inställningar och välj Överför domän bort från GoDaddy. Visas alternativet som inaktiverat? Skapa och ladda ner en lista som kan exporteras i stället.
  4. Kontrollera överföringschecklistan och välj Fortsätt med överföring.
  5. Välj Klicka här för att visa auktoriseringskod.
  6. Välj Kopiera till Urklipp för att kopiera din auktoriseringskod. Vi skickar även ett e-postmeddelande med din auktoriseringskod till den administrativa e-postadressen på ditt domännamn.
  7. Välj Återvänd till domänlista för att gå tillbaka till din lista med domäner eller välj Avbryt överföring för att gå tillbaka till sidan med domäninställningar.

Relaterat steg

• Ge din auktoriseringskod till din nya registrator för att fortsätta med din överföring bort från GoDaddy.