Gör en webbplatsbegäran för min webbplats + Marknadsföring

När du har konfigurerat en plan för marknadsföringstjänster för ditt konto för Hemsidor + marknadsföring kan du börja begära webbplatsuppdateringar.

OBS! Om du vill begära uppdateringar för en webbplats som inte är Hemsida + marknadsföring är stegen lite annorlunda .

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla ner till Webbplatser och välj knappen Hantera bredvid din webbplats.
  3. Gå till kontrollpanelen och välj Webbplats > Begäran .
    välj förfrågningar
  4. Välj ett av uppdateringsalternativen (du kan lägga till fler ändringar senare).
  5. Fyll i sidan med din begäran och välj sedan Klar .

Om du bifogar en bild eller video finns krav på filnamn och format:

• Filnamn får inte innehålla något av följande tecken: ^% & $, @ #
    • Bilder måste ha formatet .png eller .jpg / .jpeg.
    • Logotyper måste ha formatet .png, .jpg / .jpeg, .pdf eller .eps.
    • Videor måste ha formatet .mp4. Om du inte kan konvertera till en .mp4 rekommenderar vi att du laddar upp din video till YouTube och skickar länken till oss - annars kan resultatet på din webbplats bli negativt.
  6. Om du har en annan uppdatering väljer du Var det några andra ändringar du behövde göra idag? och välj sedan ett annat uppdateringsalternativ. När du har begärt alla önskade uppdateringar väljer du Skicka begäran .
  7. Bekräfta din åtgärd genom att välja Skicka begäran en gång till. Ett bekräftelsemeddelande gör att du vet att vi har fått uppdateringarna och att teamet sätter igång. Du får ett e-postmeddelande när uppdateringen är klar.
  8. OBS! Om du behöver skicka in ytterligare förfrågningar väntar du tills du får ett e-postmeddelande från oss om att vi har slutfört den här uppdateringen. Du kan sedan gå tillbaka till kontrollpanelen för webbplatsbegäran och göra en ny begäran.