GoDaddy WordPress-teman

GoDaddy har utvecklat flera open source-teman för WordPress som är kompatibla med Gutenberg (blockredigerare)! Vart och ett av dessa teman har sin egen informationssida som innehåller en förhandsgranskning av temat, en nedladdningslänk och recensioner. Nedan hittar du även en länk till supportforumet för vart och ett av dessa teman.

Om du behöver hjälp med att installera, aktivera eller uppdatera ett tema kan du gå igenom WP Premium-supporttjänsten .

Aktivering

Visa detaljer Supportforum

Uppstigning

Visa detaljer Supportforum

Escapade

Visa detaljer Supportforum

Lyrisk

Visa detaljer Supportforum

Min

Visa detaljer Supportforum

Grundfärg

Visa detaljer Supportforum

Klottrar

Visa detaljer Supportforum

Stout

Visa detaljer Supportforum

Uptown-stil

Visa detaljer Supportforum

Velux

Visa detaljer Supportforum