GoDaddy SOC eller SSAE 16 efterlevnad

GoDaddy granskas för närvarande inte för efterlevnad av SOC eller SSAE 16.

Vad är en SOC- eller SSAE 16-efterlevnadsrapport?

En efterlevnadsrapport för Service Organization Controls (SOC) eller Statement on Standards for Attest Engagements (SSAE) 16 utfärdas av en oberoende revisor med användning av principer som har skapats av American Institute of Certified Public Accountants (AICPA) som verifierar att en serviceorganisations verksamhet uppfyller vissa kriterier. I det här fallet betraktas GoDaddy som serviceorganisationen för våra värdtjänstkunder.

Erbjuder GoDaddy produkter som jag kan använda för att uppfylla min efterlevnad?

GoDaddy tillhandahåller WebTrust-certifierade SSL-produkter , PCI-certifierade onlinebetalningsprodukter och HIPAA-kompatibla produkter .

Vad kan du berätta för mig om värdtjänstprodukterna som inte anges ovan?

GoDaddy har åtagit sig att stödja våra värdtjänstkunder med mogna processer och en robust supportinfrastruktur. Om du vill kan du läsa en beskrivning av de system som stöder våra värdtjänster.