GoDaddy är skattebefriade kunder

Vissa kunder eller återförsäljare är skattebefriade. Skattebefrielser beviljas på delstats- eller landsnivå. Om du har ett giltigt skattebefrielse, kontakta oss på numret som visas längst ner på den här sidan eller maila salestax @ godaddy.com . Beviset för skattebefrielse ska innehålla:

• Ditt GoDaddy.com-kund / återförsäljare / PLID-kontonummer
  • Namnet på din befriade organisation
  • Föredragen kontaktinformation
  • Din dokumentation för skattebefrielse
  • All ytterligare information som krävs av din regering

OBS! Federala skattebefrielser är inte giltiga för statliga skatteändamål.