Hanterad WordPress Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Gå till din visningsplats

Du kan komma åt din mellanlagrade webbplats för Hanterad WordPress för att redigera webbplatsinnehållet utan att ändra livewebbplatsen.

Insamlingswebbplatsen innehåller innehållet från när du senast sparade ändringarna på mellanlagringswebbplatsen eller från senaste gången du drog innehåll från webbplatsen live till mellanlagringswebbplatsen .

OBS! Staging-webbplatser är tillgängliga om du har ett Deluxe-, Ultimate-, Developer- eller Pro Hanterat WordPress-konto. Om du har ett Bas-konto måste du uppgradera ditt konto för att använda en mellanlagringswebbplats.

OBS! Pro-konton är endast tillgängliga i USA och Kanada.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Hantera alla bredvid Hanterad WordPress på sidan Mina produkter.
  3. Klicka på ikonen med tre punkter vid den webbplats som du vill använda och välj Staging .
    Välj mellanlägg
  4. Klicka på Staging WP Admin för att gå till WP-admin- kontrollpanelen för staging-webbplatsen. Du kan behöva logga in med dina inloggningsuppgifter för WordPress. Härifrån kan du arbeta med webbplatsens innehåll utan att ändra livewebbplatsen.
  5. Om du gör ändringar måste du spara dem (genom att klicka på Publicera eller Uppdatera ) innan du lämnar WordPress.