Förnya min domän

Du kan manuellt förnya domäner och återställa nyligen avbeställda domäner på ditt konto. Du har även möjlighet att granska förnyelsekostnaden innan du checkar ut. Om din domän redan har löpt ut kan du försöka återställa den.

Du kan titta på ett kort animerat klipp av den här uppgiften längre ner på sidan.

1. Logga in på GoDaddys Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Markera kryssrutan bredvid den eller de domäner du vill förnya. Du kan också klicka på bockikonen och Välja alla.

OBS! Letar du efter en specifik domän? Du kan skapa och spara en domänsökning för att hantera förnyelser.

3. Välj Förnya och sedan Förnya igen.
    välj förnya
  4. Välj inställningar för förnyelse och välj sedan Till kassan för att slutföra köpet.

Visa mig

ta bort en dns-post

Relaterade steg

Mer information

• Vissa domännamn, som ccTLD:er, kan ha specialkrav vid förnyelser.