Flytta din WordPress-webbplats till en annan katalog

Vad händer om du installerade WordPress® i fel katalog? Oroa dig inte — det är ett vanligt misstag. Om du har installerad det via kontrollpanelen på ditt värdtjänstkonto är det ganska enkelt att flytta den till rätt plats.

Flytta din WordPress-webbplats till en ny katalog

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Webbhotell.
  3. Klicka på Hantera bredvid det värdkonto du vill använda.
  4. I Programvara klickar du på Installerare för Installatron-program.
  5. Välj det program du vill flytta och klicka sedan på Klona.
  6. I Destination, se till att välja korrekt Domän och Katalog dit du vill flytta webbplatsen.
  7. Klicka på Klona.

Om du har problem med webbplatsens permalänkar när du har utfört dessa steg, se Lösa problem med unika webbadresser i WordPress.