Webbplatsverktyg Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Exportera min produktinformation och katalog onlinebutik till en CSV-fil

Om du behöver exportera dina produkter från din Website Builder-onlinebutik är ett enkelt sätt att exportera dem som en CSV-fil.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla till Website Builder och välj Hantera bredvid din webbplats för att öppna din webbplats.
  3. På kontrollpanelen går du till Butik > Produkter .
  4. Välj att exportera alla eller några av dina produkter. Om du bara vill exportera vissa produkter använder du filterna Typ eller Kategori eller sökfältet för att hitta produkterna.
  5. Välj Importera / exportera > Exportera .
  6. Välj knappen för att exportera alla produkter eller den aktuella sökningen eller filtret.
  7. Välj Exportera .
  8. Exporten skickas till ditt e-postmeddelande när filen är klar. Ett popup-fönster visas också i din webbläsare med en länk för att hämta CSV-filen när filen är klar.
  9. Välj OK för att gå tillbaka till dina produkter.