Ring oss
Telefonnummer och tider
Hjälpcenter

Utforska våra hjälpresurser online

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Exportera en MySQL-databas i cPanel

Om du behöver en säkerhetskopia av webbplatsens databas kan du exportera den i cPanel med verktyget Säkerhetskopieringsguide.

1. Logga in på ditt GoDaddy produktsida .
  2. Välj Webbhotell . Sedan väljer du Hantera bredvid det Linux-värdkonto du vill använda.
    klicka på hantera
  3. I värdkontots kontrollpanel väljer du cPanel Admin .
  4. På cPanels startsida, i avsnittet Filer , väljer du Säkerhetskopieringsguide .
  5. Välj Säkerhetskopiera .
  6. Under Välj partiell säkerhetskopiering väljer du MySQL-databaser .
  7. Välj databas för att starta nedladdningen.

Databasen laddas ned automatiskt till din lokala dator.

OBS! Den här metoden exporterar databasen i filformatet .sql.gz. Om du behöver .sql-formatet måste du packa upp filen. Om du inte har en app som packar upp .gz-filer på din dator kan du ladda upp filen till filhanteraren , extrahera den där och sedan ladda ner den i .sql-format.