Webbplatsverktyg Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Exportera mina onlinebutiksprodukter till en CSV-fil

Exportera dina produkter från din Websites + Marketing-onlinebutik som en CSV-fil för att hantera dina produkter i ett kalkylblad.

1. Gå till produktsida för GoDaddy.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen.
  3. I instrumentpanelen, väljer handel och under Produkter välja produkter.
  1. Om du bara vill exportera vissa produkter markerar du rutorna bredvid produkterna eller använder filter för typ eller kategori eller sökfältet för att hitta och markera rutan för de produkterna.
  2. Välj Importera / exportera > Exportera .
  3. Välj knappen för att exportera alla produkter eller den aktuella sökningen eller filtret.
  4. Välj Exportera .
  5. Den exporterade filen skickas till ditt e-postmeddelande. Ett popup-fönster visas också i din webbläsare med en länk för att hämta CSV-filen. Större filer tar några ögonblick längre tills de är redo.
  6. Välj OK för att gå tillbaka till dina produkter.