GoDaddy Studio Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Ersätt eller ta bort bilder i Länk i Bio

Vissa Länk i bio-mallar innehåller plats för en bild, t.ex. din logotyp eller ett foto. Du kan ersätta den här bilden med en från din enhet eller från våra stockbibliotek. Du kan även ändra bakgrundsfärgen på bildblocket eller ta bort bilden helt.
OBS! Det är för närvarande inte möjligt att lägga till fler bilder eller lägga till en bild tillbaka när du har tagit bort den.
  1. Logga in på din GoDaddy Studio-app.
  2. Längst ner på skärmen trycker du på Länk i Bio . Om du redan har en länk i bio visas den här. Om inte, följ stegen för att skapa din länk i bio .
  3. Tryck på Redigera .
  4. Efter varje ändring trycker du påTryck på bockmarkeringen för att tillämpa ändringarna bock i det övre högra hörnet för att tillämpa den.
  1. Tryck på den bild du vill uppdatera. Den här skärmen visas:
    Alternativ för att redigera bilder i Länk i Bio
    • För att ersätta en befintlig bild, tryck på Ersätt bild . Lägg till din logotyp eller ett foto från din enhet eller vårt lagerbibliotek.
    • Om du vill ändra bakgrundsfärgen på bildblocket trycker du på Stilbild och sedan på FÄRG .
      Ändra bakgrundsfärgen på bildblocket i IOS .
      Välj från färgpaletten eller tryck påTryck på färghjulet för att välja en anpassad färg färghjulet längst till höger för anpassade färger.
    • Om du tar bort ett bildblock tas det omedelbart bort. Ångra detta genom att trycka påÅngra borttagning Ångra längst upp på skärmen. När du har publicerat din Link i Bio eller avslutat redigeringen kan du inte lägga till ett borttaget bildblock tillbaka igen. Om du är säker på att du vill ta bort ett bildblock trycker du på Ta bort bild .
  1. Tryck på den bild du vill uppdatera. Den här skärmen visas:
    Alternativ för att redigera bilder i Link in Bio på Android
    • För att ersätta en befintlig bild, tryck på Ändra bild . Lägg till din logotyp eller ett foto från din enhet eller vårt lagerbibliotek.
    • Om du vill ändra bakgrundsfärgen på bildblocket trycker du på Stilbild och sedan på FÄRG .
      Ändra bakgrundsfärgen på bildblocket i Android .
      Välj från färgpaletten eller tryck påTryck på färghjulet för att välja en anpassad färg färghjulet längst till höger för anpassade färger.
    • Om du tar bort ett bildblock tas det omedelbart bort. Ångra detta genom att trycka påÅngra borttagning Ångra längst upp på skärmen. När du har publicerat din Link i Bio eller avslutat redigeringen kan du inte lägga till ett borttaget bildblock tillbaka igen. Om du är säker på att du vill ta bort ett bildblock trycker du på Ta bort bild .
  1. När du är klar trycker du påTryck på Publicera för att tillämpa alla dina ändringar på din webbplats Publicera i övre högra hörnet. Dina uppdateringar kommer att visas omedelbart.