Aktivera SSI-skript för mitt Windows-värdtjänstkonto

Plesk tillhandahåller inbyggt stöd för skript på serversidan Inkludera för SHTML-, HTML- och HTM-filer.

Så här aktiverar du SSI-stöd för HTML- och HTM-filer

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Värdtjänster för webbhotell.
  3. Klicka på Hantera bredvid det konto du vill använda.
  4. Klicka på Värdinställningar bredvid den domän du vill använda.
  5. I avsnittet Webbskript och statistik väljer du både SSI-stöd och (använd SSI för * .htm-, * .html-filer) .
  6. Klicka på OK.

Om SSI scripting ändå inte arbete, kan du behöva lägga till följande handler till han system.webServer avsnitt av din Web.config fil:

hanterare > add name = "SSINC-html" path = "*. html" verb = "*" modules = "ServerSideIncludeModule" resourceType = "File" requireAccess = "Script" / > / hanterare >