Aktivera cachning på mitt Windows-värdtjänstkonto med clientCache

Med våra Windows-värdtjänstkonton kan du skapa cachningsregler för att höja webbplatsens hastighet genom att använda clientCache i filen Web.config.

Microsoft har anvisningar om hur du implementerar clientCache här , samt mer detaljerad information om elementet här .

Exempel

Microsoft använder följande exempelkod i en Web.config för att aktivera cachning:

konfiguration > system.webServer > staticContent > clientCache cacheControlMode = "UseExpires" httpExpires = "Tis 19 jan 2038 03:14:07 GMT" / > / staticContent > /system.webServer > / konfiguration >

Detta cachar det innehåll du definierar som statiskt till och med den 19 januari 2038.