Hanterad WordPress Hjälp

Aktivera SSH

Du kan aktivera SSH (Secure Shell) för ditt Hanterade WordPress-bloggkonto. SSH är en säker metod för att ansluta ditt värdkonto för att fjärrhantera WordPress via WordPress-kommandoradsgränssnittet (WPCLI) samt med vanliga Linux-kommandon.

Obs! SSH-åtkomst är inte tillgänglig med Basservicepaket. Uppgradera ditt basservicepaket för Hanterade WordPress-bloggar för att kunna använda SSH.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Gå till sidan Mina produkter och välj Hantera alla bredvid Hanterade WordPress-bloggar.
  3. För den webbplats du vill aktivera SSH på väljer du Inställningar i menyikon-menyn.

välj inställningar
  4. I avsnittet Produktionswebbplats väljer du Visa mer.
    välj visa mer
  5. Bredvid SSH aktiverar du SSH-växlingsknappen. Du är klar!