Dyk in: Bambora för WooCommerce

Med insticksprogrammet WooCommerce Bambora Gateway kan du behandla betalningar på din webbplats och med stöd av tokenisering låta dina kunder köpa prenumerationer, förbeställa och spara sina betalningsmetoder för snabbare utcheckning. För att kunna använda detta insticksprogram behöver du ett Bambora-konto.

Obligatoriskt: WooCommerce Bambora Gateway är ett premium-WooCommerce-tillägg som ingår i Managed WordPress Ecommerce, Managed WooCommerce Stores eller som ett fristående köp.

Skaffa Bambora-autentiseringsuppgifter

1. Logga in på ditt Bambora-konto .
  2. Kopiera säljar-ID : n högst upp på skärmen.
  3. Gå till Administration och välj Orderinställningar under Kontoinställningar .
  4. Se avsnittet Säkerhet / autentisering och leta upp API-åtkomstkoden .
    OBS! Välj Generera ny kod för att skapa en ny kod om det behövs.
  5. Kopiera API-åtkomstkoden och klicka på Uppdatera .
  6. Gå till Konfiguration och välj Konfiguration av betalningsprofil .
  7. I Säkerhetsinställningar väljer du API-åtkomstkod och klistrar in den kopierade API-åtkomstkoden.
  8. Klicka på Uppdatera .

Konfiguration och konfiguration

Installation

1. Logga in på WordPress .
  2. Gå till WooCommerce och klicka på Tillägg .
  3. Från listan GoDaddy inkluderade tillägg bläddrar du till Bambora Gateway och klickar på Installera .

När du har installerat tillägget har dina betalningsinställningar för WooCommerce ett alternativ för Bambora att konfigurera.

Lägg till autentiseringsuppgifter i WooCommerce-inställningarna

Följ stegen nedan för att konfigurera WooCommerce Bambora:

1. Gå till WooCommerce och klicka på Inställningar .
  2. På fliken Betalningar väljer du Bambora-kreditkort i listan över betalningsalternativ.
  3. Klistra in säljar- ID och API-lösenkod .
  4. Klicka på Spara ändringar.