Hanterad WordPress Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Dra din produktionsplats till mellanlagringsplatsen

När du drar din Hanterad WordPress-webbplats till mellanlagringsplatsen skapas en kopia av din webbplats. Du kan sedan redigera den här kopian så mycket du vill utan att ändringarna påverkar din huvudsida.

OBS! Alla anpassade koder eller tillgångar som inte lagras i mappen / wp-content flyttas inte till och från mellanlagring.

Om du inte har gjort det ännu, skapa mellanlagringsplatsen innan du börjar.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Hantera alla bredvid Hanterad WordPress på sidan Mina produkter.
  3. Klicka på ikonen med tre punkter vid den webbplats som du vill använda och välj Staging .
    välj mellanlagring
  4. Klicka på Synkroniseringsalternativ .
  5. Välj Dra produktion till mellanlagring .
  6. Om du vill kopiera din produktionswebbplats precis som den är väljer du Skriv över innehåll . Om du nyligen har gjort ändringar på din mellanlagringsplats skrivs ändringarna över om du väljer detta.
    Varning: Synkroniseringsprocessen skriver bara över filer som standard. Om du använder Overwrite-innehåll markerat skrivs även databasen över. Se till att innehållet du har på produktionswebbplatsen är det du vill ha på testwebbplatsen innan du ändrar till mellanlagring.
  7. Klicka på Synkronisera .