Ladda ner beställningar från min onlinebutik

Ladda ner din orderhistorik för eget bruk. Beställningar laddas ned som .csv-filer (kommaseparerade värden), vilket syns i de flesta kalkylprogram som Excel.

1. Gå till produktsida för GoDaddy.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen.
  3. På kontrollpanelen väljer du Handel, och under Beställningar väljer du Beställningar.
    • För Onlinebutik – Premium: På kontrollpanelen går du till Försäljning > Beställningar.
  1. Välj Hämta .
  2. Välj datumintervall och hur mycket information som ska ingå, och välj Hämta . En .csv-fil skickas till ditt e-postmeddelande.
  3. Obs! Du kan inte välja att ladda ner specifika beställningar. För att välja de beställningar du vill åt filtrerar du dem och laddar sedan ner filen.